Wij hebben de oplossing.

Het doel van de innovatieve, individueel afgestemde huidverzorgingslijn is de huid een gezond en mooi uiterlijk te geven en bestaande huidproblemen op te lossen. Het voorkomen van huidaandoeningen en het beschermen van de huid staan centraal bij de ontwikkeling van onze Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics huidverzorgingsproducten.

Normale huid

Een normale huid is goed uitgebalanceerd, soepel en gehydrateerd, zonder veel zichtbare problemen zoals overmatige vettigheid of droogheid. Kortom, een normale huid is gezond.

Let wel, een normale huid heeft ook voldoende en goede verzorging nodig, zodat de huid gezond blijft en haar belangrijke functies optimaal blijven werken. Daarom vormt de ESSENTIAL lijn met haar specifieke reinigings- en verzorgingsproducten de basis om een frisse en gezonde huid op te bouwen en te behouden.

Gevoelige huid

Een gevoelige huid is over het algemeen kwetsbaarder en reageert sneller op interne en externe prikkels. Het is belangrijk te weten dat gevoelige huid voor ieder individu anders kan zijn. Wat voor de ene persoon een trigger is, kan voor de ander geen probleem zijn.

De producten van de SENSITIVE lijn kalmeren de rode en gestresseerde huid, versterken haar weerstand tegen externe invloeden en irritaties. De producten zijn mild en worden getolereerd door alle huidtypes dankzij het weglaten van parfums en minerale oliën.

Onzuivere huid

Een onzuivere huid wordt gekenmerkt door symptomen zoals puistjes, mee-eters, roodheid, vettigheid en mogelijk ook ontstekingen. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals overmatige talgproductie, verstopte poriën, bacteriën of hormonale factoren.

De REGULATING lijn combineert regulerende ingrediënten met kalmerende substanties en helpt om roodheid en onzuiverheden te verminderen.

Gedehydrateerde huid

Een gedehydrateerde huid vertoont diverse kenmerken die wijzen op een gebrek aan vocht en hydratatie, zoals trekkerigheid, fijne lijntjes, jeuk en irritaties.

Daarom bevatten de producten van de HYDRATING lijn ingrediënten die het vochtbehoud in de cellen ondersteunen met als doel een frisse en stralende huid te bekomen.

Pigmentstoringen en hyperpigmentatie

Plots zie je ze verschijnen – kleine donkere vlekjes op je voorhoofd, aan de haarlijn of op je bovenlip. Veel mensen hebben last van deze vlekjes omdat de huid hierdoor ouder en oneffen toont.

Het is belangrijk te vermelden dat er een verschil bestaat tussen erfelijke types van hyperpigmentatie (zomersproeten, levervlekken, ..) en verworven hyperpigmentatie. Enkel de laatste kan behandeld worden.

De speciale producten van de MELA WHITE lijn werken pigmentstoringen tegen en verhelderen de huid zonder te beschadigen. De milde formule met kwalitatieve, doeltreffende ingrediënten verminderen zichtbaar de verkleuringen en harmoniseren de huidteint.

Rijpere, veeleisende huid

Het proces van huidveroudering raakt ons allemaal en begint al vanaf de leeftijd van 20 tot 30 jaar.  met de gepaste verzorging kunnen we de huid ondersteunen om de zichtbare tekenen te verminderen en doeltreffend vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

Zowel met de VITALITY lijn als met de premium TIME CONTROL lijn kunnen we de huid beschermen tegen verlies aan elasticiteit en vocht. De elastine en collageen vezels worden bovendien versterkt. De sterkte en vitaliteit van de rijpere huid wordt ondersteund.

Gratis stalenbox / demo aanvragen